Cautare

412 de rezultate pentru "simona chitac" (3.53 secunde)
Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat, ieri, in optimile de finala ale turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari. ... Simona Halep a trecut de cehoaica Iveta Benesova (48 WTA), scor 6-4, 6-4.
Fetele de aur ale scrimei romanesti, Loredana Dinu, Anca Maroiu, Ana Maria Branza si Simona Gherman, se vor antrena saptamana aceasta in Banie, in sala de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", sub comanda antrenorului emerit Dan Podeanu.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP se mentine pe locul 7 WTA, cu 4.435 de puncte, tot in mentinere fiind si Sorana Cirstea, pe locul 27, cu 1.980 de puncte, conform ierarhiei WTA, care a fost publicata luni, 3 martie.
Parinti fiti atenti la ceea ce spunea dr Simona Tivadar, specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti., deoarece aveti de invatat. ... Medicul Simona Tivadar este categoric:
Jucatoarea de tenis Simona Halep a explicat motivele care au determinat-o sa abandoneze in setul trei al finalei de la Toronto, cu elvetianca Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0- (DETALII, AICI) Campioana noastra a declarat:
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
echipa feminina de spada, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a castigat aurul olimpic, invingand categoric China, cu 44-38 Victoria fetelor din echipa de spada in fata reprezentativei Chinei a fost realizata intr-o maniera entuziasmanta.
Simona Halep (2 WTA) a fost nevoita sa joace, in premiera, la Washington, un turneu mic, care se incadreaza in categoria International, fiindca organizatorii unei alte competitii n-au vrut sa o primeasca pe tabloul principal.
Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... Conform organizatorilor evenimentului, Simona Halep este printre capii de serie, o confirmare suplimentara a faptului ca are mari sanse sa iasa castigatoare.
Romanul unei vieti - cronica unei epoci" de Simona M. Vrăbiescu Kleckner, in prezenta autoarei. Cartea dezvaluie viata autoarei si a familiei sale intr-o perioada plina de efervescenta culturala si sociala, dar si de transformari marcante ale societatii romanesti:
Simona Nae, caci despre ea este vorba, are multi admiratori. ... Emotionata de mesajele primite din partea fanilor sai, Simona Nae le promite acestora cat mai multe piese care sa-i tina aproape de ea.
Selectia de filme ce ofera publicului acces la cea mai intunecata latura a animatiei va fi precedata de un performance semnat DIOSA, un proiect unic in peisajul autohton, inițiat de compozitoarea si dirijoarea Simona Strungaru.
Miruna a reusit sa afle de la Cristian Tudor Popescu si de unde a dobandit pasiunea pentru tenis si ce sanse crede ca are Simona Halep pentru a deveni numarul unu in clasamentul mondial.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Simona Catrina) Sunt un om pozitiv (folosesc un termen la moda). De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic:
Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor. ... Atunci cand vorbim de stomatologie nu ar trebui sa ne intereseze doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere functional si al sanatatii, a declarat Simona Dragomir.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
google-analytics.com